Dit weblog is een verzamelplek van al mijn gehaakte, genaaide en geknutselde creaties. Er komen ook regelmatig kinderknutsels voorbij. Kijk rustig rond!
RSS

17 maart 2013

Letterbak borduren

Ook leuk: borduren! Het enige nadeel hiervan vind ik dat het redelijk tijdrovend is als je iets moois wilt maken. Maar nu heb ik toch iets moois ontdekt: het vullen van een letterbak met borduurwerkjes! Eigenlijk zijn het heel veel kleine borduurwerkjes die je zo mooi bij elkaar kunt verzamelen. Op het blog van de Borduurvrouw is een groep mensen nu gezamenlijk bezig om allemaal hun eigen letterbak te vullen (Letterbak-SAL, Stitch-A-Long). Het idee hiervoor kwam overwaaien uit Frankrijk. Als je bij google image search "casier d'imprimeur" invult (of hier klikt) dan zie je allerlei voorbeelden.

Op dit blog vond ik een hele mooie letterbak. Dit zijn niet alleen borduurwerkjes, maar in elk vakje zit een prachtig handwerkje. Hij is nog niet af, maar klik vooral verder voor de prachtige detailfoto's (er zijn 3 pagina's)!


En, nu komt het mooie... ik vond laatst in de webwinkel van Stip en Bloem deze ontzettend leuke letterbak. En het leuke eraan is, dat hij ook niet zo gigantisch veel vakjes heeft om te vullen. Mijn handen beginnen langzaamaan te jeuken.... :) Wie geeft 'm me cadeau?

0 comments:

Een reactie posten