Dit weblog is een verzamelplek van al mijn gehaakte, genaaide en geknutselde creaties. Er komen ook regelmatig kinderknutsels voorbij. Kijk rustig rond!
RSS

21 februari 2014

CAL deken week 1-8

Inmiddels zijn we acht weken onderweg met de CAL en m'n deken groeit al aardig:


Alleen, ik blijf steeds weer tegen hetzelfde probleem aanlopen: het aantal steken....
Mijn deken is 217 steken breed. De laatste vier toeren (hele en halve stokjes) zouden dat ook moeten zijn, maar ergens laat ik steeds een steek vallen. Het moet of aan het begin, of aan het einde van een toer zijn, want ik sla tussendoor echt niks over, maar ik zie niet goed wat ik precies fout doe.
Even de details:
Toer 22, lichtbruin: 217 steken, yeah!
Toer 23, rood, 217 steken, weer goed!
Toer 24, donkerbruin, 216 steken :/
Toer 25, lichtgeel, 215 steken :(
Ik vraag me af of ik nou juist steeds aan het begin van een toer een steek oversla, of juist aan het einde? Wie o wie ziet het en heeft er voor mij een gouden tip zodat ik het niet steeds fout blijf doen? Ik word dat tellen tot 217 ook een beetje zat namelijk hahahaha ;)

Dit is de rechterkant van de deken, dus hier zie je het einde van toer 24 en het begin van toer 25. (Klik op de foto's voor een vergroting)


En hier is de linkerkant van de deken, dus hier zie je het begin van toer 24 en het einde van toer 25.

Help?

2 comments:

Katja van Ingen - Mos zei

Eigenlijk weet ik het ook niet maar ik zou aan het eind een steek extra doen, ik heb hetzelfde probleem en smokkel dus maar wat daar waar ik steek mis. Het einde gaat erg naar binnen toe dus ik denk dat je daar een steek mist maar ik zie het niet.

Corine zei

Hoi Katja, bedankt voor je reactie. Samen met de tips die ik via de Facebook pagina heb gekregen denk ik dat ik nu weet wat ik fout doe. Ik ga toch die laatste twee toeren even overnieuw doen ergens de komende dagen. En dan kijken of het inderdaad goed gaat :)

Een reactie posten