Dit weblog is een verzamelplek van al mijn gehaakte, genaaide en geknutselde creaties. Er komen ook regelmatig kinderknutsels voorbij. Kijk rustig rond!
RSS

8 april 2014

Happy spring en vrolijk Pasen!

Heerlijk, dat voorjaar! Ik hou van krokusjes en tulpen, de bloesem in de bomen en de kleine groene blaadjes die aan alle takken tevoorschijn komen. De natuur heeft alleen wel iets verkeerd gedaan vind ik, want bomen zouden veel langer in bloei mogen staan! Jammer toch, dat we hier zo kort van kunnen genieten.


Van m'n moeder kreeg ik vorige week een leuk knipblad met een vrolijke bijlage met paasdecoraties en andere freubeldingetjes in een lente-thema. Tussen alle bedrijven door heb ik wat zitten knippen en nu staan er dus papieren tulpjes op de kast.


En ook het vogelhuisje is geknipt en al in elkaar gezet en gevuld met paaseitjes. Ik vond het een mooi, lief kleinigheidje om de dames van mijn verloskundigepraktijk mee te bedanken voor hun goede en prettige begeleiding.

De voorkant...
... en de achterkant
Ook zoonlief is flink aan het knutselen de laatste tijd. Op het kinderdagverblijf maakte hij dit schattige haasje met tuinkers.


Verder wordt er thuis ook heel wat afgeknutseld. Laatst hebben we dingetjes gemaakt met zout deeg. Het was voor m'n zoontje eigenlijk nog wel erg moeilijk om zelf iets te maken, maar samen werd het toch nog wat. Vervolgens vergat ik dat het in de oven stond, maar blijkbaar is 4,5 uur op 100 graden niet erg voor dit spul ;) Met het schilderen was hij lekker een tijdje zoet.
En strijkkraaltjes vindt hij momenteel ook heel erg leuk!


Zo zie je maar weer, zelfs met een huishouden en twee kids (waarvan er eentje nog zo'n tien keer per dag om een voeding vraagt) komen we hier nog aan knutselen toe! En nu gauw de computer uit, want ik wilde nog even een klein stukje haken voor ik m'n bed in duik!

0 comments:

Een reactie posten