Dit weblog is een verzamelplek van al mijn gehaakte, genaaide en geknutselde creaties. Er komen ook regelmatig kinderknutsels voorbij. Kijk rustig rond!
RSS

4 september 2013

Ready to go!

Ik had alleen geen idee waar ik Aida borduurstof en DMC garen kon kopen hier in de stad. Maar vanmorgen ben ik naar de markt geweest, o.a omdat ik een rits moest hebben om in een kussenhoes te zetten. Helaas was de kraam met fournituren er vandaag niet, dus ik op m'n fietsje een eindje verder naar een stoffenwinkeltje waar ze gelukkig ook ritsen verkochten. De dame daar kon me vertellen waar ik Aida borduurstof kon kopen. Dus hup weer op de fiets en verder. En toen heb ik toch een leuk handwerkwinkeltje ontdekt! Dat ik dat nog niet kende! Vol met borduurpakketten, bolletjes wol en andere snuisterijen, m'n handen begonnen spontaan te jeuken! En het resultaat?


Wat een prachtige kleurtjes toch? Ik kan beginnen met de SAL Positive Thinking :D

2 comments:

De borduurvrouw zei

Hoi Corine, Wat leuk dat je mee gaat doen met deze Sal.Prachtige kleurtjes! Ik zou ook dolgraag meedoen maar ja met de letterbak en de souvenirlapjes ben ik nog wel even zoet, dus ik sla de delen op voor later.
Wat de letterbak betreft heb je wel gelijk, het is behoorlijk tijdrovend om de juiste patroontjes te vinden. Leuk dat je een berichtje achterliet. Groetjes, Nienke

Corine zei

Jij ook bedankt voor je berichtje.
Borduurse! :)

Een reactie posten